RÉSZLETFIZETÉS

Lifestyle Hotel Mátra

Nyaralj most, fizess később!

Örömmel jelentjük be új finanszírozási megoldásunkat, a “vásárolj most, fizess később”  rendszert!

A szolgáltatás az InstaCash digitális részletfizetési platformján keresztül érhető el, és csupán egy rövid online ellenőrzés szükséges hozzá. Célunk, hogy vendégeink számára ez ne egy nyomasztó hitelfelvételi procedúrát jelentsen, hanem egy egyszerű és kényelmes fizetési alternatívát a pihenéshez, feltöltődéshez és gyógyuláshoz.

A BNPL segítségével a szállodai díj ugyanannyiba kerül, mint a hagyományos fizetés esetén, de részletekben lehet törleszteni. Ráadásul a szolgáltatás kamat- és kezelési költség mentes.

Az alábbiakban tájékoztatjuk a teendőkről:

Az alábbi gombra kattintva tudja elindítani az online hitelminősítést, amellyel rendszerünk felméri, hogy az igényelt hitel összege elérhető-e az Ön számára.

HITELMINŐSÍTÉS
 1. Itt kell majd megadnia annak a bankszámlának a számát, amelyre rendszeres jövedelme érkezik.
 2. Kérjük, saját internet bankjában, vagy banki mobil alkalmazásában hagyja jóvá bankszámlája adatainak megosztását.
 3. Hozzájárulása után megkapjuk bankszámla történetét, amely alapján kikalkulálja a rendszer, hogy az Ön által igényelt hitelösszeg nem megy-e túl azon a kereten, amelyet Ön még kényelmesen tud törleszteni.
 4. A hitelminősítés folyamata általában 7-10 percet vesz igénybe.

Pozitív elbírálás után foglalása véglegessé válik.

Mielőtt elindítja a hitelminősítés folyamatát, szíves figyelmébe ajánljuk rövid videónkat, amely végig vezeti Önt a teendőkön.

Szeretnénk biztosítani Önt, hogy:

  • ez a hitel teljesen kamat- és díjmentes, semmilyen kezelési vagy egyéb rejtett költség nem terheli; Ön pontosan ugyanannyit fizet, mintha egyben fizette volna ki választott csomagajánlat árát;
  • a kölcsön elbírálásához nincs szükség munkáltatói igazolásra, sem egyéb banki dokumentumokra;
  • a késleltetett fizetési lehetőség mögött nem bank vagy pénzintézet áll, Önnek a szállodaüzemeltető cég felé lesz fizetési kötelezettsége;

Mivel Ön a részletfizetési lehetőséget választotta, ezért kérjük, hogy a hitelbírálatot legkésőbb 14 nappal az érkezés előtt végezze el, ezzel biztosítva foglalását szállodánkban. Amennyiben nem történik meg eddig a dátumig a hitelbírálat, vagy negatív eredménnyel zárult, az alábbi lehetőségek közül választhat:

 1. a foglalás fennmaradó összegét a helyszínen egyenlíti ki készpénzben, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával a szállodába érkezéskor;
 2. foglalását díjmentesen lemondhatja, ebben az esetben a már kifizetett előleget 5 munkanapon belül jóváírjuk számláján.

Amennyiben kérdése lenne, kérjük írjon a reszletfizetes@hilarishotels.hu email címre.

Reméljük, hamarosan vendégeink között üdvözölhetjük!