RENDEZVÉNYEK ÉS PROGRAMOK

Lifestyle Hotel Mátra

Tökéletes választás minden alkalomhoz

Rendezvények gyönyörű erdei környezetben, mindössze 20 km-re az M3-as autópályától

Üzleti konferencia, élményekkel teli céges rendezvény vagy továbbképzés – legyen szó bármilyen eseményről, a Lifestyle Hotel Mátra minden alkalomhoz tökéletes választás.

Achat, Agentum, Antimonit, Opalit és Galenit – az első és a harmadik emeleten elhelyezkedő, modern korunk valamennyi konferenciaszolgáltatását felsorakoztató, légkondicionált, összesen 415 résztvevő befogadására alkalmas rendezvénytermeink nevükkel, hangulatukkal és színvilágukkal is a Mátrában található kivételes ásványokat idézik. A természetesen különleges atmoszférához terasz is párosul, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a szemlélődő elé, aki a nap végén akár aktív kikapcsolódással teheti teljessé a Lifestyle Hotel Mátrában töltött pillanatait. További részletek a különtermekről: MEGNÉZEM

Animációs programkínálatunk 

 • Nordic walking séták: az ízületek tehermentesítése, az állóképesség fejlesztése mellett számtalan pozitív hatással teszi élménnyé a szabadidő aktív eltöltését.
 • Túrák, séták: a szállodát körülölelő magaslatokon csodálatos környezetben, különböző nehézségű túraútvonalakon fedezzük fel a Mátra szépségeit.
 • Aqua-fitness: könnyed, ízületkímélő mégis intenzív zenés mozgásforma, amely az idősebb és a fiatalabb vendégeink számára is tökéletes választás lehet.
 • Feszesítő és alakformáló tréningek: hangulatos tornák az izmok fejlesztéséért és a tökéletes formáért és a feszesebb bőrért.
 • Streching: akár egy erősítő edzést követően levezetésként vagy általános nyújtásként lazításként alkalmazzuk – regenerálja és felfrissíti az izmok tónusát.

Aktuális program kínáltunk itt található.

 • Tartáskorrekciós torna: egyszerű, de annál hatékonyabb gyakorlatokkal dolgozunk a helyes testtartás kialakításáért és az ehhez szükséges izmok erősítéséért.
 • Vízi torna felnőtteknek: a vízben történő mozgásterápia tökéletes lehetőséget biztosít az izmok és az ízületek fejlesztéséhez.
 • Rekreációs lélektorna/meditációs torna: a pihentető testmozgás, a test és lélek összhangjának megteremtése, energizálása.
 • Testharmonizáló tréning: a test középső részére lokalizálható izmok stimulálásával és koordinálásával, valamint az izom-ízület egyensúly megteremtésével akár prevencióként is jól funkcionáló tréningen vehet részt.
 • Fitball és erősítő tréning a szabadban: a friss levegőn végzett fitball-gyakorlatok a legjobb mozgásforma azoknak, akik hát- és derékfájástól szenvednek.
gyermekbirodalom

Egyszer volt, hol nem, túl az Óperencián, a varázslatos Mátra ölelésében van egy különleges szálloda, ahol varázslatos Gyermekbirodalom várja a felejthetetlen kalandokra nyitott csemetéket...


Felfedezésre váró területek a Gyermekbirodalomban:

Kis Gida Játszóház
kültéri játszótér a parkban
térítésmentes gyermek animációs programok

Lifestyle Hotel Mátra

Móka és kacagás, avagy animációs programok gyermekeknek
 • vízi játékok: vízhez szoktató, készség- és képességfejlesztő játékokkal történő mókázás a vízben,
 • kreatív kézműves foglalkozások művészpalántáknak: amikor a kézügyesség, a változatos kreáció igénye és a képzelőerő is fontos szerepet kap.
 • vízi torna: a vízben történő koordinációs és játékos gimnasztika jellegű gyakorlatok egyaránt fejlesztik a gyerekek érzelmi és funkcionális képességeit,
 • gyermektorna: odakint, a kristálytiszta levegőn, vagy idebent, a szálloda tágas tornatermében. A készség és képességfejlesztő gyakorlatok a kicsik harmonikus fejlődéséért.