GASZTRONÓMIA

Lifestyle Hotel Mátra

Kulináris élmények, különleges borokkal fűszerezve

Friss alapanyagok, hagyomány és „Lifestyle” – engedjen az ízek csábításának és fedezze fel éttermünk különleges ételkreációit! Kínálatunkban a tradicionális magyar fogások mellett mediterrán ízek is megjelennek, amelyek a legújabb konyhatechnológiai eljárásoknak köszönhetően egészségesebb, könnyedebb köntösben kerülnek tányérjára.

Gasztronómiai különlegességeinket ízletes borokhoz hangolva készítjük, ennek köszönhetően éttermünk vendégeként biztos lehet abban, hogy felejthetetlen kulináris élményben lehet része. Vegetáriánus, paleo és fitnesz ételeinknek köszönhetően az ízek varázsáról azoknak sem kell lemondaniuk, akik speciális diétát követnek.

Lifestyle Hotel Mátra

Reggeli

Frissen sült pékáru, zamatos gyümölcsök, roppanós zöldségek – kezdje a napját a LifeStyle Hotel Mátra különlegesen finom, egészséges reggelijével! A büfén belül melegétel szigettel, látványpulttal, hidegételek széles választékával, vegetáriánus fogásokkal várjuk. Igény szerint, felár ellenében szobareggelit is felszolgálunk.

A reggeli 7:00 – 10:00 óra között vehető igénybe az ARAGONIT Étteremben.

Lifestyle Hotel Mátra

Ebéd

Válasszon kedvére a’ la carte kínálatunkból! Kóstolja meg az újra gondolt palóc konyha legfinomabb fogásait, a tradicionális magyar ételek könnyed rekreációit, a nyugat-európai vagy a mediterrán gasztronómia kedvenceit! A még könnyedebb ízélményhez Fitnesz, vegetáriánus és paleo fogásainkat ajánljuk.

Étlap
Lifestyle Hotel Mátra

Vacsora

A félpanziós vacsora az ARAGONIT Étteremben 18:00 – 21:00 óra között vehető igénybe. Levesek, hideg és meleg előételek, főételek, desszertek közül választhatnak Vendégeink.

Lifestyle Hotel Mátra

Borkoncepció

Borkínálatunk megálmodásakor nemcsak a mai irányzatokat vettük figyelembe, hanem azt is, hogy az italok tökéletesen passzoljanak ételkreációinkhoz is – ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő borkülönlegességet.

Kérje bátran kollégáink segítségét! Elhivatott és magasan képzett felszolgálóink örömmel segítenek a választásban.

Lifestyle Hotel Mátra

Nyitva tartás

ARAGONIT ÉTTEREM

Minden nap

Reggeli 07:00 – 10:00

Ebéd     12:00 – 16:30

Vacsora 18:00 – 21:00

 

PIRIT BÁR a Lobbyban

Minden nap 10:00 – 23:00

 

JADE BÁR az AMETHYST SPA-BAN

Minden nap 10:00 – 18:00