GASZTRONÓMIA

Lifestyle Hotel Mátra

Kulináris élmények, különleges borokkal fűszerezve

Friss alapanyagok, hagyomány és „Lifestyle” – engedjen az ízek csábításának és fedezze fel éttermünk különleges ételkreációit! Kínálatunkban a modern ételek mellett a nyugat-európai, a mediterrán, a tradicionális magyar és a palóc konyha remekeit is megtalálja, amelyek a legújabb konyhatechnológiai eljárásoknak köszönhetően egészségesebb, könnyedebb köntösben kerülnek tányérjára.

Gasztronómiai különlegességeinket ízletes borokhoz hangolva készítjük, ennek köszönhetően éttermünk vendégeként biztos lehet abban, hogy felejthetetlen kulináris élményben lehet része. Vegetáriánus, paleo és fitnesz ételeinknek köszönhetően az ízek varázsáról azoknak sem kell lemondaniuk, akik speciális diétát követnek.

Lifestyle Hotel Mátra

Reggeli

Frissen sült pékáru, zamatos gyümölcsök, roppanós zöldségek – kezdje a napját a LifeStyle Hotel Mátra különlegesen finom, egészséges reggelijével! A büfén belül melegétel szigettel, látványpulttal, hidegételek széles választékával, vegetáriánus fogásokkal várjuk. Igény szerint, felár ellenében szobareggelit is felszolgálunk.

Lifestyle Hotel Mátra

Ebéd

Válasszon kedvére a’ la carte kínálatunkból! Kóstolja meg az újra gondolt palóc konyha legfinomabb fogásait, a tradicionális magyar ételek könnyed rekreációit, a nyugat-európai vagy a mediterrán gasztronómia kedvenceit! A még könnyedebb ízélményhez Fitnesz, vegetáriánus és paleo fogásainkat ajánljuk.

Lifestyle Hotel Mátra

Vacsora

Vendégeinket panziós vacsora esetén – létszámtól függően – négy fogásos menüvel vagy büfével várjuk.

Borkoncepció

Borkínálatunk megálmodásakor nemcsak a mai irányzatokat vettük figyelembe, hanem azt is, hogy az italok tökéletesen passzoljanak ételkreációinkhoz is – ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő borkülönlegességet.

Kérje bátran kollégáink segítségét! Elhivatott és magasan képzett felszolgálóink örömmel segítenek a választásban.