KARÁCSONY A MÁTRÁBAN

Lifestyle Hotel Mátra

Téli varázslat a hegyekben

Mesébe illő táj, hófödte magaslatok, kristálytiszta levegő, különleges kényeztetés, idilli programok és mennyeien finom fogások – szinte mindannyian így képzeljük el a tökéletes karácsonyi szállást. Jöjjön, és fedezze fel a téli üdülés varázsát a Lifestyle Hotel Mátrában, ahol a szeretteivel együtt élheti át az ünnep csodáit!

Lifestyle Hotel Mátra

Karácsony a Mátrában

Töltse nálunk a karácsonyt!

A karácsony egy varázslatos időszak, melynek középpontjában az összetartozás és a szeretet áll. Ünnepeljen velünk szerettei, barátai körében, engedje, hogy a hófödte Mátra mesebeli hegyei elvarázsolják, ünnepi fogásaink megtöltsék,- wellness és spa világunk kényeztesse testét-lelkét.

A karácsonyi szállás ajánlat tartalma:

 • Szállás
 • Gazdag, hideg-meleg büféreggeli és büfévacsora

December 24-28.:

 • Karácsonyi ínyencségekkel kiegészített büfévacsora
 • Esténként DJ vagy élőzene (december 25-28.)
 • Bűvész show gyermekeknek (december 25-én és 27-én)
 • Délutánonként könnyű uzsonna (december 25-28.)

A karácsonyi ajánlat további tartalma:

 • Wellness és Spa részleg használata
 • Fürdőköpeny bekészítés a szobában
 • Yves Rocher pipere bekészítés a fürdőszobában
 • Parkoló használat
 • Wi-Fi internetcsatlakozási lehetőség
 • ÁFA

Karácsonyi szállás a Mátra szívében

Pazar kényelem, otthonos hangulat, tágas terek és a természet legszebb színei – hotelünk szobái és lakosztályai között párok, kisgyermekes családok, valamint nagyobb társaságok is megtalálják a tökéletes karácsonyi szállást, melyet a saját ünnepi történetükkel varázsolhatnak igazán különlegessé. Válasszon kedvére szállodánk szobái és lakosztályai közül és mondjon igent szeretteivel együtt a felejthetetlen karácsonyi üdülésre!

Karácsonyi wellness: ajándék a testnek és a léleknek

Odakint a téli álomba szenderült hegyek, idebent a kényeztető melegség. Hotelünk karácsonyi ajánlatának egyik fénypontja wellness részlegünk korlátlan használata. Engedjen a gondtalan pihenés csábításának és merüljön el az AMETHYST SPA kincsekkel teli világában, ahol élménymedencékkel, szaunával, zuhanybarlanggal és gőzkamrával gondoskodunk a páratlan wellness élményről!

Főszerepben az ünnep ízei

Szállodánk híresen jó szakácsai karácsonykor is a legfrissebb és legfinomabb alapanyagokból kreálják az ünnepi fogásokat. Karácsonyi szállásajánlatunk részeként gazdag hideg-meleg büféreggelivel, és ínyencségekkel fűszerezett ünnepi büfévacsorával, december 24-28. között pedig könnyű uzsonnával kedveskedünk Vendégeinknek.

Muzsika, varázslat és határtalan jókedv

Karácsonyi szállásajánlatunkból idén sem hiányozhatnak a szívet melengető programok, melyek között családosok, párok és nagyobb baráti társaságok is megtalálják a kedvükre valót. Esténként élőzene vagy DJ biztosítja majd a talpalávalót, a gyerekeket és a csodákra nyitott felnőtteket pedig káprázatos bűvész show repíti a különös bűbájok világába.

Élvezze az év legszebb ünnepét a Lifestyle Hotel Mátra Vendégeként!