SZILVESZTERI MULATS√ĀG A M√ĀTR√ĀBAN

Lifestyle Hotel M√°tra

Parádés szilveszter a Mátrában

Hajnalig tart√≥ mulatoz√°s, fens√©ges √≠zek, mes√©s k√∂rnyezet, krist√°lytiszta hegyi levegŇĎ, szemk√°pr√°ztat√≥ tŇĪzij√°t√©k, szerencs√©t pr√≥b√°l√≥ kaszin√≥ √©s k√©nyeztetŇĎ wellness ‚Äď engedjen szilveszteri sz√°ll√°saj√°nlatunk cs√°b√≠t√°s√°nak √©s k√∂sz√∂ntse szeretteivel egy√ľtt vid√°m hangulatban 2023-at!

Lifestyle Hotel M√°tra

SZILVESZTERI MULATS√ĀG A M√ĀTR√ĀBAN

Töltse nálunk a szilvesztert!

B√ļcs√ļztassa n√°lunk a m√∂g√∂tt√ľnk √°ll√≥ √©vet √©s kezdj√ľk egy√ľtt 2023-at vid√°m felt√∂ltŇĎd√©ssel! √únnepi √©tel-ital k√≠n√°lat, var√°zslat, szerencse, f√©nyek, vigadoz√°s, wellness, pihen√©s. ¬†Sz√≥ljon errŇĎl a szilveszter. √únnepeljen vel√ľnk szerettei, bar√°tai k√∂r√©ben, z√°rjuk egy√ľtt a 2022-es √©vet √©s tegy√ľnk egy√ľtt fogadalmat a j√∂vŇĎ √©vre.

A szilveszteri sz√°ll√°s aj√°nlat tartalma:

 • Sz√°ll√°s
 • Gazdag, hideg-meleg b√ľf√©reggeli √©s b√ľf√©vacsora

December 30-janu√°r 1.:

 • ElŇĎszilveszteri mulats√°g december 30-√°n Maczk√≥ √Ād√°m stand up humorist√°val, √©lŇĎzen√©vel √©s t√°nccal
 • BŇĪv√©sz show gyermekeknek szilveszter d√©lut√°nj√°n
 • Szilveszteri b√ľf√©vacsora √©s √©jf√©li b√ľf√© √ľnnepi k√≠n√°lattal
 • Szilveszteri mulatoz√°s hajnalig, zen√©l az Enterband partyzenekar
 • Casino sarok √©s √©jf√©li tŇĪzij√°t√©k
 • √öj√©vi brunch

A szilveszteri aj√°nlat tov√°bbi tartalma:

 • Spa r√©szleg haszn√°lata
 • F√ľrdŇĎk√∂peny bek√©sz√≠t√©s a szob√°ban
 • Yves Rocher pipere bek√©sz√≠t√©s a f√ľrdŇĎszob√°ban
 • Parkol√≥ haszn√°lat
 • Wi-Fi internetcsatlakoz√°si lehetŇĎs√©g
 • √ĀFA
Szilveszteri sz√°ll√°s az ikonikus Lifestyle Hotel M√°tr√°ban

Maxim√°lis komfort, otthonos hangulat √©s term√©szetk√∂zeli enteriŇĎr ‚Äď v√°lasszon az √©letst√≠lus√°hoz t√∂k√©letesen passzol√≥ szob√°t vagy lakoszt√°lyt sz√°llod√°nkban, ahol kisgyermekes csal√°dok, p√°rok √©s bar√°ti t√°rsas√°gok is megtal√°lj√°k azt a birodalmat, ahol kipihenhetik az √©v f√°radalmait! K√∂sz√∂ntse az √ļj √©vet kipihenten a var√°zslatos Lifestyle Hotel M√°tra Vend√©gek√©nt!

Szilveszteri wellness ‚Äď mer√ľlj√∂n el a felt√∂ltŇĎd√©s k√©nyeztetŇĎ luxus√°ban

Engedje el az √≥√©v gondjait √©s k√∂sz√∂ntse energikusan az √ļj esztendŇĎt! J√∂jj√∂n, √©s mer√ľlj√∂n el az AMETHYST SPA var√°zslatos birodalm√°ban, ahol minden a testi-lelki felt√∂ltŇĎd√©srŇĎl sz√≥l. Sz√°llod√°nk k√ľl√∂nleges sziget√©n √©lm√©nymedenc√©kkel, jakuzzival, pezsgŇĎ√°ggyal, szaun√°val, zuhanybarlanggal, gŇĎzkamr√°val √©s lebilincselŇĎen gy√∂ny√∂rŇĪ panor√°m√°s kil√°t√°ssal gondoskodunk a felejthetetlen szilveszteri wellness √©lm√©nyrŇĎl!

Jöhetnek a szilveszteri lakomák?

Szilveszteri sz√°ll√°saj√°nlatunkat ez√ļttal is kulin√°ris √©lm√©nyekkel fŇĪszerezt√ľk. Ahogy az lenni szokott, ism√©t bŇĎs√©ges, friss alapanyagokb√≥l kompon√°lt hideg-meleg b√ľf√©reggelivel, b√ľf√©vacsor√°val √©s szilveszteri lakom√°kkal kedvesked√ľnk. Az √ľnnepi gasztro reperto√°rb√≥l a k√©sŇĎn kelŇĎk kedvence, az √ļj√©vi brunch sem hi√°nyozhat, √≠gy az √°tmulatott √©jszaka ut√°n fens√©ges √≠z√©lm√©nyekkel k√∂sz√∂ntheti az √ļj esztendŇĎt.

A szilveszter f√©nypontja ‚Äď mert a par√°d√©s programokb√≥l sosem el√©g!

Sz√°llod√°nkban szilveszter idej√©n mindig az √∂nfeledt sz√≥rakoz√°s√© a fŇĎszerep. Maczk√≥ √Ād√°m rekeszizmokat nem k√≠m√©lŇĎ elŇĎad√°ssal alapozza meg a hangulatot, majd √©lŇĎzen√©s vigass√°g k√∂vetkezik, ahol ellen√°llhatatlan ritmusok cs√°b√≠tj√°k t√°ncra a k√∂z√∂ns√©get. Szilveszter d√©lut√°nj√°n elk√©pesztŇĎ bŇĪv√©sz show sz√≥rakoztatja a gyerekeket, este pedig mindenkit v√°r a kaszin√≥ sarok! A hajnalig tart√≥ mulats√°g hangulatfelelŇĎse az Enter Band, majd egy elk√©pesztŇĎen l√°tv√°nyos √©jf√©li tŇĪzij√°t√©k v√°r Vend√©geinkre.

Táncoljon át 2023-ba a Lifestyle Hotel Mátra Vendégeként!